Ontdek Onze Diensten

Onze Behandelingen

Verwen uzelf met onze uitgebreide selectie van kappersbehandelingen en -services.

01

Knippen

Onze ervaren stylisten bieden professionele knipdiensten voor zowel mannen als vrouwen, met aandacht voor stijl en persoonlijke wensen.

02

Kleuren

Laat onze getalenteerde kapsters je haar transformeren met prachtige kleurbehandelingen, van subtiele highlights tot gedurfde veranderingen.

03

Styling

Geniet van onze stylingdiensten zoals föhnen, keratinebehandelingen en trendy looks die perfect passen bij elke gelegenheid.

04

Diode Ice Laser

Zeg vaarwel tegen ongewenst haar met onze geavanceerde diode ice laserbehandelingen. Onze technologie zorgt voor een snelle, effectieve en vrijwel pijnloze ontharing op verschillende delen van het lichaam, waardoor je een zijdezachte en langdurig gladde huid krijgt.

05

Wenkbrouw/Wimpers Lamineren

Geef je wenkbrauwen en wimpers een boost met onze lamineringsservices. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten en technieken, zorgen we voor een gedefinieerde, volumineuze look die de hele dag meegaat, zonder gedoe met mascara of wenkbrauwgel.

06

Permanente Make-Up

Bespaar tijd en moeite met onze permanente make-updiensten. Of je nu op zoek bent naar vollere lippen, gedefinieerde ogen of perfect gevormde wenkbrauwen, onze deskundige artiesten creëren een natuurlijke en langdurige uitstraling die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Onze Unieke Waarde

Wij streven naar perfectie in elke knip- en kleurbehandeling, met een focus op klanttevredenheid en professionele service.

Kindvriendelijke Omgeving

Bij Salon Leusden is aan de kinderen gedacht, met een speelhoek en vriendelijke knipbeurten in onze speciale auto’s.

Professioneel Team

Ons ervaren team staat klaar om jou de beste kapperservaring te bieden met persoonlijke aandacht en vakmanschap.

Ontdek Jouw Nieuwe Look

Maak vandaag nog een afspraak en stap binnen in de wereld van professionele hairstyling en verzorging.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll naar boven